teisipäev, 20. märts 2012

Agility võistlus Tallinnas 18.03.2012 Katastroof

Pühapäevane võistlus oli minu jaoks täielik katastroof.Ma pole mitte ühegilt rajalt ära kõndinud nagu tegin seda pühapäeval,teise raja õppimine,koera käitumine ja veidi ka enda juhtimine oli ka kohutav.
Esimene rada:
Kõik oli täitsa hästi,seni kuni Sändi ühest tõkkest mööda jooksis.Kutsusin ta enda juurde,aga koer hüppas tagasi ja tuligi DSQ.Ise arvan seda,et kui ma koera kutsusin enda juurde,siis oleksin pidanud rohkem tõkkest eemal olema.Kui me oletaksime,et Sändi oleks selle hüppe ära sooritanud,siis oleksime saanud ikka dsq,kuna ta hakkas slaalomis jälle pusserdama.
Teine rada:
Raja õppimisel avastasin ma äkki,et olen vahele jätnud mõned takistused,aga õnneks oli mul piisavalt aega,et terve rada korralikult ära õppida.Mul pole kunagi sellist asja juhtunud.Kui koeraga rajale läksin algas tsirkus.Selle asemel,et minna kohe õigest tunneli august sisse,tegi Sändi ühe ringi ümber tunneli.Peale tunnelit pidi A peale minema.Kui Sändi tunnelist välja tuli jooksis ta A-st mööda.Kui hakkasin teda A peale saatma,tuli talle jälle rõõmuringide hoog peale ning ta jooksis tunnelisse,kuigi tunnel oli suhteliselt kaugel.Kuna dsq oli käes otsustasin,et jooksen raja vähemalt lõpuni,aga seda ei juhtunud,kuna ta jooksis mõned takistused ise läbi.Peale seda kutsusin ma ta enda juurde ja võtsin ta sülle ning kõndisin platsilt minema,kuna teatsin et kui tal rõõmuringide hoog peal on,siis ei keskendu ta piisavalt ja hakkab lollitama,ning ei hakanud ennast lollitama ega teiste aega raiskama.
Millega rahule jäin:
Jäin rahule stardis püsimisega.Võisin minna kolmandale takistusele ja ta püsis väga hästi stardis.
Tulemus:
2 rada=2 DSQ

Siin on pilt,kus tal on rõõmuringide hoog peal.


Pildi autor:Livia Kask

1 kommentaar:

  1. Kindlasti ei tee see kuigi rõõmsaks kui iga jooks pead hinge kinni hoidma, et äkki ta see ring suudab ilusasti ära joosta.
    Aga ei ole halba ilma heata, niiet edu edaspidisteks võistlusteks!
    PS vähemalt on pealtvaatajatel lõbus vaadata:)

    VastaKustuta